Når jeg skal beskrive mig selv, mit liv og mit arbejde ser jeg pludselig, hvor mange kontraster der er i min verden. Det er kontrasterne, der gør mig til en helhed.

Jeg elsker at bo i skovens stille ro  – men drømmer mig tit væk til storbylivets susen. Min indre teenager dåner stadig over bad boys og LOC,  men alligevel fik jeg fejet benene væk under mig af mit livs kærlighed Larsen min, og jeg giftede mig med” svigermors drøm”.

Jeg fornemmer, føler og tænker en del – mit hjerte skal være med mig i alt, hvad jeg gør, og jeg gør alting helhjertet.
Om alt, jeg gør, så er gennemtænkt, kan diskuteres; men jeg når altid det komplette resultat.
Jeg drevet af mine kreative impulser, og der er kort fra tanke til handling.
Bogstaveligt talt og meget impulsivt blev konceptet ET NYT HJEM tegnet og fortalt på en serviet en sen fredag aften på en bar i Berlin, og planlægningen startede mandagen efter…

Jeg elsker det enkle grafiske udtryk i black & white – men kan simpelthen ikke lade være med at “dulle op” med farver og tapeter kompletteret med smukke tekstiler.
Jeg lader mig inspirere af det unikke udtryk fra rå materialer –  sammensat med det raffinerede modspil fra smukke feminine linjer – men altid med et vågent øje på den maskuline balance.

Så jeg passer ikke rigtigt ind i en firkantet kasse  – men med mit detaljeorienterede blik opnår jeg oftest de bedste resultater med lige linjer. Elsker orden i KAOS.

Kort sagt… Jeg er en kontrasternes pige, og jeg ved, hvad jeg indeholder:
Hjertet og hjernen med i ALT hvad jeg gør.
Ukuelig optimist og kompromisløst kreativt sind.

L O V E
 Camilla

PS…
 Når jeg bliver voksen, vil jeg være smuk, sund og godheden selv som Gwyneth Paltrow  – og bad ass cool cat som Cameron Diaz!

SOCIALE MEDIER

Den hurtigste måde at hente inspiration er på vores sociale medier. Du finder Et Nyt Hjem på både Facebook og Instagram. Jeg anbefaler du melder dig til alle 2 da indholdet varierer fra platform til platform.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er fyldt med tips og inspiration til hvordan du formår at få mest ud af dit hjem. Desuden holder vi dig informeret om lagersalg, pop-up shops, inspirationsaftener, messer og al det andet spændende vi går og laver. Du tilmelder dig ved at udfylde blanketten ved siden af.

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.